Hjälp med flyttstädning i Norrköping

En flyttstädning i Norrköping är krävande och tar tid för den som inte är van. Det kan därför vara värt att i stället överlåta den till en städfirma.

En flytt innebär en hel del extra utgifter och visst kan man spara pengar genom att själv sköta flyttstädningen, bara man har tid. För den som är ovan tar det lång tid att flyttstäda, då både tak, väggar och golv ska rengöras. Kök och badrum är ofta väldigt smutsiga och tar extra lång tid att städa.

När man utför en flyttstädning gäller det att inte slarva eller missa något, eftersom fastighetsägaren eller de nya ägarna då kan kräva att man städar om bostaden. Många väljer därför att istället ta hjälp av en städfirma. Skulle städningen ändå bli underkänd är det städfirman som i så fall får rätta till det som har blivit fel.

Man har rätt att nyttja RUT-avdraget på flyttstädning

Vill man anlita en städfirma för flyttstädning i Norrköping är det viktigt att man också väljer ett företag som lämnar garanti på sin städning och städar om ifall det skulle råka bli fel. Många städföretag har bra hemsidor där man kan se vilka villkor som gäller och där man enkelt via ett formulär kan efterfråga ett kostnadsförslag.

Eftersom priset på flyttstädning kan variera kan det löna sig att ta in en offert från minst två olika städföretag. Men man ska inte glömma bort att man också kan använda sig av RUT-avdraget. Vill man försäkra sig om att det är en seriös aktör med kollektivavtal man anlitar kan man kontrollera detta via de olika fackförbundens hemsidor.

Publicerat den
Kategoriserat som Tips